IBM Klubben, seniorsektionen

Forside  Formål  Historie Sektionsledelse Arrangementer Fra medlemmer  Tilbud  LINK

2007-12-11 Julefrokost

 

 

Succes hos Seniorsektionen:

 

Lukullisk julefrokost med gode gensyn :

 

 

     Seniorsektionens julefrokost på Taarbæk Kro slog nogle eksisterende rekorder for de 150 fremmødte seniorer og ledsagere. Det gjaldt traktementet: et koldt (og varmt) tag-selv bord af lukulliske dimensioner (slå selv op i fremmedordbogen) og det tilhørende øl ad libitum – en nyhed der, sammen med sildesnapsen, lunede gevaldigt og fik mødet og gensynssnakken med gamle kolleger op i et højt gear. Og man kunne hilse på kolleger, man ikke havde set i årevis. Det ca. ældste men i hvert fald nyeste klubmedlem var George Johannesson, en stadigvæk meget entusiastisk og lebendig 81-årig, som efter 21 års pensionisttilværelse mødte frem i klubregi ved denne lejlighed. Han hævdede, at det var et glimrende arrangement, så mon ikke vi ser lidt mere til ham i fremtiden.

     Den fine stemning blev endnu bedre, da duoen Irlind og Friis gav populære viser og swing-numre til bedste. Flere af dem, selvfølgelig inklusive julesangene, kunne man både synge og nynne med på. 

     Det er sagt før, men det skal siges igen: Seniorsektionens julefrokostarrangement på Taarbæk Kro blev endnu en gang en succes – selv om der som sædvanlig alt for hurtigt var udsolgt af fiskefileter og remoulade. (Erik Aagesen)